Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським передбаченням (чи прокляттям?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на найменше. У проміжку між кожною з божевільних відповідей люди справді мали цього року, особливо коли це стосується окремих осіб’’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви не’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я ми здійснили за останні пару місяців. Але одна річ, яку я ношу’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається — принаймні в цілому – — це була суттєва чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і веб-сайт ніколи більше не був колишнім.

Це подробиці історії епічної події

Для тих, хто не в курсі, PornHub постійно викликав принаймні трохи суперечок, незважаючи на те, що це місце для розваг дорослих. Насправді, більшість людей у ​​світі ігнорують’ Туб-сайт номер один є складеним або принаймні значною мірою гіперболізованим.

Проте після місяців тиску на MindGeek’’ провідний інтернет-сайт. По-перше, петиція про те, щоб k * ddie порно було видалено з веб-сайту, відновила понад 425 000 підписів після того, як з’явилася серія скарг на те, що на сайті з’явилася непристойність за участю m * nors.

(Якщо бути прямолінійним, я одягаю’ не розумію, наскільки правдивим є те, що я ношу’ не шукаю цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим люди насправді скаржилися, що є завантаження, які також потребують примусових сексуальних звичок. Завдяки цій довірі до веб-сайту останнім часом не зверталася популярна преса, що призвело до того, що фірми, що займаються кредитними картками, захищали споживачів від оплати вмісту PornHub.Більше тут сматреть плрно На нашому сайті

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою стикаються PornHub та всі інші канали, є кіберпіратство та копіпаста. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони займаються “& ldquo; одна з найрозширеніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порнографічний гігант дотримувався й, безперечно, продовжуватиме політику:

• захист від неперевірених профілів від включення нового матеріалу будь-якого роду

• користувачі, які завантажують, мають підтвердити, зробивши своє зображення зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення альтернативи завантаження багатьох відео на платформі

• видалення будь-якого типу та всього веб-контенту, який не був створений підтвердженими користувачами PornHub

Останній момент був, мабуть, найдраматичнішим у техніці, оскільки загальна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я знав, що було багато дубльованих відеокліпів, але божественний Христос, це’ багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні медіа-компанії для не мають тих самих заходів безпеки, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в політиці, я зміг сказати, що я’’ м вид – непросто – не з тих пір, як r * pist і різні інші погані лохи мають своє лайно. Швидше для мене це виглядає як спроба триматися подалі від державного втручання, яке може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні особи фактично позбулися вмісту та припинили роботу мереж після кожного з цих подій.

Відкидаючи мою решту образи, є привід розслабитися –– або потрібно сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Тут’ те, що ви повинні шукати на відміну від PornHub

Хто знає що’ планується перенести на PornHub, але якщо відбудуться ще якісь екстремальні зміни або веб-сайт миттєво закриється, я’’ ви отримали покриття. Ось список із 10 привабливих відеосайтів, наповнених безкоштовним порно, які можуть стати вашим вибором PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ не розміщуйте труби в будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для труб, крім PornHub. Однак, зважаючи на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порно, XVideos незабаром може стати лідером порноканалів.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей веб-сайт абсолютно запущений. Подібно до всіх інших порнографічних сайтів, детально описаних тут, цей набір містить потоки безкоштовної нечисті, а там Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з фактично десятьма мільйонами завантажень, ви можете ніколи більше не переглядати додатковий порноканал.

Чорт, подумайте про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте жодного іншого сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви вигоріли разом із записаними відеокліпами –– якщо це’ певним чином це можливо – знайдіть час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. У будь-яку годину ви побачите сотні, якщо не сотні спокусливих дизайнів, які створять для вас естетичний захват ––принаймні, поки ви’ у мене є символи.

xHamster

Наразі ви носите’ Вам не доведеться витрачати кошти на порно, однак, коли справа доходить до цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги, що ви витратите трохи грошей на ці виняткові фільми. Вибір великий, а якість, безперечно, неймовірна, оскільки гарантовано, що це повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів із 7500 новими доповненнями щомісяця. Як учаснику витрат, вам надається необмежена кількість завантажень, і ви’ Маю доступ до кількох найпопулярніших творів порнозірок того часу. Якщо ви’ хвилюєтеся щодо вартості,’дон t піт це. Тридцять днів платної доступності обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на долар набагато менше, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’’ s членство. Рік, безумовно, коштуватиме вам 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Ймовірно, найефективнішою угодою є отримання довічного членства, яке, безумовно, коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Хоча це може здатися крутим, якщо ви це подумаєте, ви’ фактично постійно отримувати необмежену кількість порнографії, і це’ s без реклами. Припустімо, що зараз ви не’ не бажаю платити кожну з цих чи будь-яких грошей. Ви все ще можете отримати доступ до величезної кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити багато маркетингових мереж порнозірок і надзвичайний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших людей за віком, місцевістю, статтю та розташуванням. Крім того, використовуючи інноваційні пристрої пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом тіла та фетишами серед інших критеріїв пошуку.

Безсумнівно, концепція полягає в тому, щоб зв’язатися з особами, яких ви хотіли б побачити, однак, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та підготовки інших розпусних цифрових завдань. Проте, як і багато пунктів онлайн, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримати достатнього визнання від дрочників у мережі. Насправді є багато завантажень, які’ s просто посилання на відеокліпи. Окрім фільмів, можна побачити різноманітні гарячі зображення та приголомшливі GIF-файли.

І так, визнаю, я трохи помилився, шукаючи одну з найбільш улюблених категорій. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це досить модно, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сайтах.

Утім, я подумав, що це досить широко, тому я вирішив “& ldquo; формально зверніться до різноманітних інших популярних категорій, які належать до аматорського вибору. Маючи понад мільйон завантажень, очевидно, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, яких ви бачите, як цінують себе, принижені та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають майже половину завантажень на цьому сайті!)

І щоб ви зрозуміли, також існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ (хороша новина) ніколи раніше не бачив разом із порно прослуховуванням у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: усі посилання є функціональними та не містять спаму, за винятком перемикача Pornography Gamings –- що’ це просто реклама.

Без матері

Визнаємо, що найвища якість дещо повсюдна, але це’ частково через поєднання аматорського та спеціалізованого порно, яке ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих доступні для показу абсолютно нових масових фільмів, це ідеальна порнографічна платформа для будь-яких дивних збоченців.

Вони’ У мене є категорії на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як анальний екшн, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порнографічні відеоролики з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область, тому s ‘описується як & lsquo; екстремальний порно

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр, безперечно, надасть вам різну парну, незвичайну та суперекстремальну порнографію. Звичайно, нічого з цього – як я розумію – не заслуговує очищення PornHub, однак багато відеокліпів тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви маєте намір лоскотати вашу кумедну кістку до, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, тому що він має ‘& lsquo; забавно, різне інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно як груди, кишки та горіхи.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, ще одним цікавим аспектом цього каналу є величезні сторінки взаємодії спільноти. Існують теми онлайн-форумів, де учасники можуть спілкуватися та обмінюватися деталями та фотографіями. Motherless також має чат-кімнату в прямому ефірі та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішна область для спілкування. Вони’ у мене постійно приєднуються абсолютно нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдете якийсь дивовижний і кумедний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ Якщо належним чином знято або знято новачками, висока якість величезної більшості цих безкоштовних порновідеокліпів, як правило, краща.

Я одягнув’ У мене немає конкретної кількості, але мені здається, що цей канал є одним із найбільших фільмів, навіть завантажених на веб-сайт. Запропонуйте спробувати й повідомте мені – я думаю, що ви погодитеся зі мною.

І якщо ви відчуваєте стрес через численні звернення під час відкриття веб-сторінки, одягніть t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що було додано останнім часом, що’ віддано перевагу, і завантаження швидко попереду.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу, що останній вибір не’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати відеорезультати обов’язково високої якості, тривалості відеокліпу, або ви можете просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між порнографією геїв і транссексуалів.

Я також маю торкнутися SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього сайту можуть не лише запустити власні канали, а й запустити власний термінал. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється лайка того типу, який ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести групу, тег, ключову фразу або порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своїм цифровим банком спанку.

YouPorn

Коли справа доходить до створення, цей абсолютно безкоштовний порнографічний сайт виглядає чистим, а вміст багато в чому подібний –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей веб-сайт, який організовує мішанину, ви’ чекає вражаюча винагорода. Є терабайти сексуальних зображень і, можливо, петабайти порнографічних відеокліпів. Вони чудово організовані прямо у безліч класифікацій, які повинні привернути практично кожне відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоч і є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше досвідченої еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у меню. Крім цього, є зона еротики, яка організовує потоки збудливих історій, які роблять ваші враження від цього порноканал набагато кращими.

Краще, ви також отримуєте доступ до двох мереж камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав можливість сказати, що аматорські дизайни все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ t має надмірне у вигляді додаткових оборок, що є приголомшливим для тих, хто хоче стрибнути та зійти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього веб-сайту’’ s колекція пристроїв для перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і традиційно, і в тренді. Краще, з двома кранами ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви впізнаєте, що конкретно шукаєте, ця система має вражаючий список тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Дівчата-оператори на YouJizz Live чудово схожі на головну трубку. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на сайт камери YouJizz. У них є всілякі привабливі брати і сестри, але я помітив, що ти’’ я знайду багато ледіноволосих дам.

Скільки вам захочеться клацати й дрімати, одягайте’ ще не зламай цей горіх. Ми’ ми лише на половині шляху, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *